26: Ietje Lindermann & Marjan Frankhuizen


 

 Werkplaatsbijeenkomst van de Laergroep

 

Innerlijk leiderschap

Met Ietje Lindermann, senior adviseur/trainer bij GITP, en m.m.v. Marjan Frankhuizen, leidinggevende bij de politie Rotterdam en Pieter Vosters, manager bij Interpolis / Achmea.

 

Vrijdag 20 juni 2008 van 09.30 tot 16.00 uur


Leidinggeven aan jezelf en leidinggeven aan anderen
vanuit persoonlijke kracht en bezieling

Managementtechnieken en communicatiemodellen, het lijkt alsof organisaties erop draaien. Maar wat organisaties echt nodig hebben om te innoveren zijn niet de bestaande modellen en de platgetreden paden.
Het is de kracht van unieke individuen die het lef hebben om hun eigen ideeën uit te dragen. Mensen die de innerlijke rust en de helderheid van geest hebben om te zien wat goed is en te doen wat nodig is.

 

Innerlijk leiderschap leert je luisteren naar je innerlijke stem, helpt je de binnenkant en de buitenkant met elkaar in overeenstemming te brengen, om echt te zijn.

Innerlijk leiderschap wordt steeds actueler in organisaties. Hectiek, hoge eisen en ontelbare verleidelijke keuzes kunnen de essentie gemakkelijk verbergen. Mensen, die werken vanuit eigen inspiraties en vanuit innerlijke rust, leveren hun bijdrage en brengen beweging in een organisatie. Tijdens deze inspiratiedag wisselen inhoud, reflectie en ervaring elkaar af. Verschillende aspecten komen daarbij aan bod:

  • Het belang van het kennen van jezelf. Hoe meer je alle hoeken van je eigen kamer hebt gezien hoe minder de projecties van anderen je raken. Je innerlijke ruimte wordt groter en je kunt meer de waarnemer zijn van jezelf.
  • Persoonlijke kracht, die er altijd is en waar je vanaf kunt raken en contact mee kunt maken.
  • Ego en essentie: verleidingen van het ego en de roep van je innerlijke stem
  • Omgaan met paradoxen als ziel én zakelijkheid, sturen én loslaten, ratio én intuïtie, doen én zijn.

Thema’s voor een levenslange ontdekkingstocht. De input van deze dag kan je ondersteunen op die reis.

Klik hier om een reactie hieronder te laten

Laat een reactie achter: